Producten

Subcategories

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

STAR WAX

€ 19,96

Makkelijk te verwerken polijstmiddel voor nieuwe of licht verweerde lak. Reinigt, polijst en conserveert in één beurt. Bevat nieuwe polymeren en geselecteerde was voor langdurige bescherming van de lak.

Start Pilot

€ 12,48

De Start Pilot helpt uw ​​motor te starten door de brandbaarheid van het brandstof- en luchtmengsel te verbeteren. ... Het is geschikt voor zowel diesel- als benzinemotoren, inclusief caravans, boten, sport- en recreatievoertuigen, landbouwmachines en grasmaaiers.

INSECT CLEAN 500 ML

€ 10,89

Stoelen, kunststof, kunstleder (niet echt leder), hemelbekleding etc. kunnen effectief van vuil en nicotine worden ontdaan. Laat het gesproeide product 1-2 minuten inwerken en wrijf met een vochtige spons na. Vervolgens met water naspoelen. Opmerking: Niet op hete lak sproeien. Niet in de zon verwerken.

PROTECT & SHINE 500ML

€ 18,15

Quick Shine rend la surface lisse et lui donne un nouveau brillant éclatant, avec un excellent effet déperlant. Nettoie les salissures légères sans rayer. Idéal pour l’entretien de peintures en bon état.Contenu du set: Quick Shine 500 ml.